آرین حسنی دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت در مقطع کارشناسی است.
او یکی از فریلنسرهای موفق گروه برنامه نویسی کایا که طی مدت فعالیت خود ، پروژه های فریلنسینگ را با موفقیت به سرانجام رسانده است و توانمندی خود را در این عرصه جهانی به نمایش گذاشته است.
آرین ، چطور وارد برنامه نویسی اندروید شدی و چقدر زمان گذاشتی تا به این سطح از مهارت رسیدی؟
من بنرای دوره آموزشی مجموعه رو دیدم و چون درباره تضمین کار توش صحبت شده بود جذبش شدم. از وقتی دوره رو شروع کردم حدود ۷ ماه طول کشید تا یه کم حرفهایتر بشم و بتونم پروژه انجام بدم .
دانشجوی واقعی تویی ، هم درس می خونی هم پروژه خارجی میگیری هم درامد خوب داری
خب دغدغه خیلی از دانشجوها الان همین داشتن درآمد و مشغول به کار بودنه. ولی چون فشار درس زیاده خیلی نمیشه دست رو شغل هایی گذاشت که زمانبندیشون انعطافپذیر نیست. کار فریلنسینگ از این جهت که تایمش دست خود برنامهنویسه با دانشجو بودن و درس خوندن مغایرتی نداره .
چالش های فریلنسینگ بین الملل چیه ؟
خب چالشهای خاص خودشو داره. از تعامل با کارفرما گرفته تا انتقال پول. که خب اکثرشون رو مجموعه رفع کرده. تعامل با کارفرما هم با اینکه چالشبرانگیزه ولی هیجانانگیزم هست.
تا حالا چند تا پروژه گرفتی؟ پروژه چی بوده ؟ درآمد دلاری چه طعمیه ؟☺
تا الان میشه گفت یدونه اپ کامل بوده که اونم تو حوزه توریسم بود. اینجوری که توریست و راهنمای تور رو به هم وصل میکنه تا با هم قرار بذارن . خوبی درآمد دلاری اینه که مبلغی که برای کارفرمایی که خارج از کشوره، مبلغ کمیه، وقتی به ریال تبدیل میشه مقدار زیادی میشه و عملا باعث میشه هر دو طرف معامله راضی باشن .
هیجان انگیز ترین تجربه فریلنسینگ چیه ؟
چالشهایی که توی مذاکره داشتم بیشتر حول سو تفاهم بوده. یعنی متوجه منظور همدیگه نشدیم و باعث دوبارهکاری شده. چالش دیگهای هم که داشتم اصرار بعضی از کارفرماها به تماس تلفنیه که البته این چالش، از اون چالشهای هیجانانگیزه که باید به صورت نیتیو آمریکن مثل زبون مادری انگلیسی صحبت کنیم ☺ ( البته بعضی از کارفرما ها نه همه)
با برنامه نویسی چقدر چالش داشتی؟
از لحاظ فنی خب هر پروژهای دشواریهای خودشو داره ولی آخرش که انجامش میدی حس میکنی حرفهایتر و با تجربه تر شدی .
کار ثابت یا فریلنسینگ ؟
با وضعیت الانم 100% فریلنسینگو بخاطر انعطافپذیری زمانیش. در آینده هم احتمالا همین باشه نظرم چون کار ثابت این پویایی فریلنسینگو نداره .
فریلنسینگ روزانه چقدر وقتت رو میگیره ؟ با توجه به سبک زندگی دانشجویی
تو تایمایی که پروژه میگیرم، از روزی 2-3 ساعت تا روزی 10 ساعت هم شده که وقت بذارم. ولی به طور میانگین فک کنم روزی 3-4 ساعت .
آینده فریلنسینگ رو چطور پیش بینی می کنی؟
بنظرم فریلنسینگ خیلی بزرگتر از چیزی که هست میشه و بیشتر دیده میشه. از این جهت که خیلی متناسبه با سبک زندگی آدمای این دوره. مثلا الان احتمالا اکثر آدما ترجیح بدن تو لوکیشنی که خودشون میخوان کار کنن، نه یه دفتر کار که هر روز صبح بخوان برن اونجا. و این نیاز رو فریلنسینگ برطرف میکنه به علاوه اینکه فریلنسینگ محدودیت زمان رو هم نداره یعنی هر وقت که بخوام میتونم پروژه بگیرم و انجامش بدم .